Weddingplanner

Wedding_planEen bruiloft organiseren is niet niks. Je weet vaak niet hoeveel werk het is en wat er allemaal bij komt kijken. Alle bruidsparen willen van hun trouwdag een onvergetelijke dag maken en dat houdt in dat er vooraf veel geregeld en georganiseerd moet worden. Dit kost veel tijd en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Geregeld door Mara kan hierbij uitkomst bieden.

Kennismaken
Om te kijken of een weddingplanner iets voor jullie is, voeren we een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. In dit gesprek geef ik aan wat jullie kunnen verwachten en wat de mogelijkheden zijn van het coördineren en stylen van jullie bruiloft.

Werkwijze
Uiteraard is het inhuren van een weddingplanner altijd maatwerk. Samen kijken we naar jullie wensen en budget. We werken met een draaiboek dat steeds bijgehouden en besproken wordt met jullie. Jullie kunnen kiezen voor allerlei verschillende samenwerkingsvormen, bijvoorbeeld: 
– jullie weddingplanner fungeert puur als ceremoniemeester of coördinator;
– jullie willen enkel de styling laten verzorgen;
– óf je geeft misschien liever alles uit handen.

Alles is bespreekbaar en er is veel mogelijk.
Volgens de vooraf gemaakte afspraken en een draaiboek dat regelmatig besproken wordt, blijven jullie in elk scenario betrokken bij je eigen bruiloft. Als weddingplanner zorgen we verder uiteraard voor de beste leveranciers met de gunstigste prijs en het beste product. Ook het financiële plaatje wordt bewaakt aan de hand van een vooraf opgestelde begroting.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Geregeld door Mara en laat je verrassen door de mogelijkheden!